Un bărbat de 84 de ani l-a ameninţat cu pistolul pe unul de 23 de ani, din cauza unei femei

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un bărbat de 84 de ani din Arad este cercetat dupā ce a ameninţat cu pistolul un tânăr de 23 de ani, conflictul dintre cei doi având loc pe fondul geloziei, disputa fiind generată de o femeie de 30 de ani.

Jandarmeria Arad a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, duminică, în Lipova, pentru aplanarea unui conflict. 

„Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbaţi, unul în vârstă de 84 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani. Bărbatul de 84 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar şi iubitei acestuia, ameninţându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină”, a transmis Jandarmeria Arad. 

Sursa citată a precizat că în urma verificărilor jandarmii au constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriaşa bărbatului de 84 de ani.

Jandarmii au confiscat pistolul şi încărcătorul, care conţinea cinci cartuşe, predându-le poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 84 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de ameninţare.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI