Timiș: Șapte persoane, dintre care doi copii, implicați într-un accident rutier

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în zona oraşului Făget, din judeţul Timiş. În accident au fost implicate şapte persoane, dintre care doi copii. La faţa locului au intrevenit şi două elicoptere SMURD. Cinci persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

UPDATE –  Potrivit ISU Timiş, din cele 7 persoane implicate în accident, 5 au fost transportate la spital, astfel: o fată de 6 ani, care este însoţită de mama şi sora acesteia (de aproximativ 15 ani), este transportată de o ambulanţă SAJ la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Ţurcanu Timişoara; doi adulţi, bărbaţi, preluaţi de elicopterele SMURD şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara (una dintre victime fiind cea rămasă blocată); doi adulţi, bărbaţi, sunt transportaţi cu ambulanţe SAJ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, cu 6 subofiţeri, o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Lugoj cu 3 subofiţeri, 2 elicoptere SMURD de la Arad şi Caransebeş, dar şi 2 ambulanţe SAJ.

”În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 2 minori şi 5 adulţi. În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism şi a fost extrasă în stare de inconştienţă dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI