Tanczos Barna, despre Rabla pentru becuri: Sper ca domnul preşedinte al AFM să îşi îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa. Să fie mai transparent

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, i-a transmis un mesaj preşedintelelui Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), să îşi ”îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa”. Tanczos Barna i-a mai recomandat acestuia să fie mai transparent şi mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu jurnaliştii.

Tanczos Barna a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, în ce stadiu se află programul Rabla pentru becuri. 

“Sunt convins că AFM va face tot posibilul ca sistemul informatic să fie dezvoltat în cel mai scurt timp posibil. Banii necheltuiţi într-un program AFM sunt reportaţi pentru anul următor cu acelaşi scop, cu aceeaşi ţintă. Vă reamintesc că zilele acestea se lansează Rabla electrocasnice, ocazie bună ca românii să schimbe electrocasnicele mari consumatoare de energie electrică. Şi în acelaşi timp sper ca domnul preşedinte al AFM să îşi îmbunătăţească stilul şi metodele prin care colaborează cu presa, să fie mai transparent, mai deschis în ceea ce priveşte comunicarea cu organele de presă”, a afirmat ministrul Mediului.

El a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de săptămâna viitoare s-ar putea afla un proiect legat de modificarea bugetului AFM.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI