Caz cutremurător! Copilă de 9 ani violată de iubitul mamei sale

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O minoră de 9 ani a fost violată, în repetate rânduri, de concubinul mamei sale şi de un prieten al acestuia, iar la unele dintre scene a asistat chiar mama ei. Atât femeia cât şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv. Dosarul a pornit după ce femeia şi-a reclamat concubinul la Poliţie, susţinând că ar fi agresat-o pe ea şi ar fi violat-o pe fată.

”La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba.  

Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe minoră şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.   

”Totodată, a rezultat că şi un alt bărbat, cunoştinţă a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj Napoca, ar fi săvârşit asupra minorei fapte de agresiune sexuală şi viol. Pentru obţinerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, poliţiştii din Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud unde au fost audiaţi, iar ulterior au fost reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală, corupere  sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului”, a mai precizat sursa citată.  

Măsura reţinerii a fost luată şi faţă de mama minorei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.  

În cursul zilei de miercuri, cele 3 persoane reţinute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.  

Acestea au fost depuse în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.  

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.  

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI