Ministerul Dezvoltării: 33 noi proiecte finanţate prin PNRR au fost aprobate

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Ministerul Dezvoltării finanţează 33 noi investiţii, în 24 de localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) – anunţă ministrul dezvoltării, Cseke Attila, miercuri, într-un comunicat oficial.

Proiectele, în valoare totală de 405.727.629,40 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele Valul Renovării şi Fondul Local din PNRR.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 13 noi proiecte, în valoare totală de 359.094.682,58 lei, depuse de 8 autorităţi locale pentru lucrări de eficientizare energetică şi asigurarea siguranţei seismice şi la incendiu a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale, spune ministerul. 

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 20 de noi proiecte, în valoare totală de 46.632.946,82 lei, depuse de 16 autorităţi locale, pentru proiecte care vizează reabilitarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice.

 

Lista proiectelor finanţate este disponibilă la secţiunea Dezvoltare teritorială, subsecţiunea PNRR – Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI