Un bărbat a murit după ce a încercat să aprindă focul în sobă folosind combustibil

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un bărbat de 61 de ani, din Arad, care a încercat să aprindă focul într-o sobă, folosind un combustibil, a murit, după ce focul s-a extins în locuinţa sa. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Bărbatul locuia la demisolul unei clădiri din municipiul Arad.

”Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a pierdut viaţa în această noapte, în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată la demisolul unei clădiri din municipiul Arad, Strada Alexandru Gavra. Alarma s-a dat în jurul orei 23:45 iar la locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD TIM. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum şi căldură”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad. 

Bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă. 

Celelalte persoane aflate în imobil s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă, fără a necesita îngrijiri medicale. 

”Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit şi baia, pe o suprafaţa de aproximativ 40 de metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanţe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului. În speţă, proprietarul a folosit combustibil uşor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă”, a precizat ISU Arad.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI