Trafic intens pe DN1. Aglomerație în zona localităților Bușteni și Comarnic

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Valorile de trafic sunt în creştere luni, pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, circulându-se în coloană în zona localităţilor Buşteni şi Comarnic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploieşti – Braşov.

Comform sursei citate, situaţia traficului se prezintă astfel:

    – Centura de Vest a Mun. Ploiesti,  trafic normal, fără precipitaţii, carosabil umed, temperaturi pozitive;

    – Cornu (zona sensului giratoriu), trafic normal, fără precipitaţii,  carosabil umed, temperaturi pozitive;

     – Comarnic, coloană în mişcare de la km 105+500 pana la km 107 pe sensul de mers către Braşov şi de la km 109 pana la km 107 pe sensul de mers către capitală, fără precipitaţii, carosabil umed, temperaturi pozitive;

     – Sinaia, trafic normal, fără precipitaţii, carosabil umed, temperaturi pozitive;

      – Buşteni, coloană în mişcare de la km 130 până la km 131 pe sensul către Braşov şi de la km 134+800 pana la km 131 pe sensul către Bucureşti, fără precipitaţii, carosabil umed, temperaturi pozitive.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11:20, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii  circulaîiei – la nivel de recomandare – de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea, tot cu titlu de recomandare, de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

”Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare şi să semnalizeze din timp această intenţie”, recomandă poliţiştii.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI