Incendiu la un liceu din Bacău. Peste 260 de persoane au fost evacuate

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuţă” din localitatea Podul Turcului, judeţul Bacău, focul manifestându-se într-o clasă, la o planşă de polistiren, şi fiind stins de cadrele didactice. Aproape 250 de elevi şi 15 profesori au fost evacuaţi. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul.

”În cursul acestei dimineţi, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Podul Turcului, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, care anunţa producerea unui incendiu la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul era lichidat de către cadrele didactice.  Acesta s-a manifestat într-o sală de clasă, la nivelul unei planşe de polistiren”, a anunţat ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, din liceu fiind evacuate, de către cadrele didactice, 266 de persoane (248 de elevi, 15 profesori şi trei cadre auxiliare).

Din cercetările făcute de pompierii militari a reieşit drept cauză probabilă de producere a incendiului jocul copiilor cu focul.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI