Prima doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la gala Premiilor Grammy

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la gala premiilor Grammy de anul acesta în calitate de prezentatoare, a anunţat miercuri Casa Albă, scrie Reuters.

Premiile Grammy au anunţat separat lista celor prezenţi la ceremonie, o listă care îi include pe Cardi B, senzaţia pop Olivia Rodrigo, actorul Dwayne Johnson, actriţa Viola Davis, starul din „When Harry Met Sally” Billy Crystal, comediantul James Corden şi artista pop canadiană Shania Twain.

Jull Biden nu este singura prima doamnă care a apărut la Premiile Grammy, cele mai importante distincţii ale industriei muzicale americane. 

Fosta primă doamnă Michelle Obama şi-a făcut o apariţie surpriză la premiile Grammy în 2019 şi a câştigat un Grammy un an mai târziu pentru audiobook-ul cărţii sale de memorii, „Becoming”.

Hillary Clinton a câştigat un Grammy în 1997, în timp ce era prima doamnă pentru cel mai bun album de cuvinte vorbite pentru cartea ei „It Takes a Village”.

Nominalizările pentru premiile Grammy, care au loc duminică, au fost anunţate în noiembrie la Muzeul Grammy.

Beyonce a primit cele mai multe nominalizări în acest an, cu nouă în total, la egalitate cu soţul ei, rapperul Jay-Z, fiind artiştii cu cele mai multe nominalizări din toate timpurile.

Beyonce şi Jay-Z au ambii 88 de nominalizări în total pentru premiile muzicale votate de colegi. Jay-Z a primit cinci nominalizări în 2023 pentru contribuţii la melodia „Renaissance” şi la cântecul lui DJ Khaled, „God Did”.

Davis şi Crystal sunt, de asemenea, nominalizaţi în acest an. Viola Davis a fost nominalizată pentru cea mai bună înregistrare audio, naraţiune şi povestire pentru „Finding Me”. Crystal a fost nominalizat pentru cel mai bun album muzical de teatru pentru „Mr. Saturday Night”.

Gazda premiilor Grammy va fi comediantul Trevor Noah.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI