Klaus Iohannis: Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, că atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părţile interesate, îi vor prezenta punctele de vedere şi în conformitate cu Constituţia va lua atunci decizia care i se va părea cea mai bună pentru România.

”Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte ca să zic aşa, dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înţeles că această coaliţie a apărut dintre nevoie. Ţara trebuie să fie guvernabilă şi ţara trebuie să aibă un guvern stabili în aceste vremuri tulburi şi atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puţină lejeritate peste anumite declaraţii mărunte şi să vedem care este în realitate interesul României”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile liderului PSD privind mandatul său de la Cotroceni.

Şeful statului a arătat, despre schimbarea premierilor, că va lua o decizie la acel moment.

”Atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părţile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere şi în conformitate cu Constituţia voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”, a spus Klaus Iohannis.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI