Trei copii, suspectaţi că au ucis şi un bătrân pentru a-i fura bicicleta

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Trei copii cu vârste de 9, 10 şi respectiv 15 ani dintr-o comună buzoiană sunt suspectaţi că au ucis şi schingiuit un bătrân în vârstă de 81 de ani, pentru a-i fura bicicleta.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit, dezbrăcat şi cu urme de violenţă, într-o vie de la marginea localităţii.

Cadavrul unui bărbat de 81 de ani din localitatea Căldărăşti, judeţul Buzău, a fost găsit joi, în jurul orelor prânzului, de un localnic, într-o vie de la marginea localităţii. Trupul neînsufleţit era dezbrăcat, avea pe el echimoze şi urme de violenţă.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă pentru News.ro, că principalii suspecţi în acest caz sunt trei copii cu vârste de 9, 10 şi 15 ani, din localitate, iar mobilul crimei a fost acela că minorii voiau să fure bicicleta bătrânului.

De altfel, bicicleta a fost găsită în curtea unuia dintre suspecţi.

Localnicii au declarat că cei trei copii provin din familii destrămate, dar frecventau şcoala. Vecinii bărbatului mai spun că unii dintre copiii suspectaţi îl vizitau, din când în când pe bătrânul care le-a devenit victimă.

Sursele citate au precizat că, potrivit legislaţiei, copiii de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar pentru a lua orice măsură din punct de vedere juridic faţă de cel de 15 ani, anchetatorii trebuie să ceară expertizarea psihiatrică a acestuia.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI