Cadavrul unui bărbat care a dispărut în timp ce pescuia, găsit într-un crocodil

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Cadavrul unui bărbat australian care a dispărut în timp ce pescuia cu prietenii a fost găsit în interiorul unui crocodil, transmite BBC.

Kevin Darmody a fost văzut ultima dată sâmbătă la Kennedy’s Bend – un habitat bine cunoscut al crocodililor de apă sărată într-o zonă izolată din nordul statului Queensland.

După două zile de căutări în zonă, poliţia a eutanasiat doi crocodili mari şi a găsit rămăşiţe umane.

Cadavrul nu a fost încă identificat în mod oficial, dar poliţia spune că este un „final tragic” al căutării bărbatului de 65 de ani.

Darmody era un pescar experimentat şi un membru bine cunoscut al comunităţii din Cape York.

Cei doi crocodili, care măsurau 4,1 m şi 2,8 m în lungime, au fost împuşcaţi luni la aproximativ 1,5 km de locul în care a fost văzut ultima dată.

Rămăşiţe umane au fost găsite doar în interiorul uneia dintre reptile, dar ofiţerii de protecţie a vieţii sălbatice cred că ambele au fost implicate în incident.

Pescarii care se aflau cu domnul Darmody în acel moment nu au văzut atacul, dar au declarat că l-au auzit ţipând, urmat de un stropit puternic.

„Am coborât în fugă… dar nu era niciun semn de el, doar chiloţii lui pe mal şi nimic altceva”, a declarat prietenul său John Peiti pentru Cape York Weekly.

Crocodilii sunt comuni în nordul tropical al Australiei, dar atacurile sunt rare. Moartea lui Darmody este doar al 13-lea atac mortal în Queensland de când au început înregistrările în 1985.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI