Ashleigh Barty despre Simona Halep: Este o persoană excepţională. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Fosta jucătoare australiană Ashleigh Barty, lider WTA în perioaada iunie 2019 – martie 2022, a declarat că o iubeşte şi o respectă pe Simona Halep şi îşi doreşte ca românca să aibă posibilitatea de a se apăra în cazul de dopaj care o ţine departe de teren de mai multe luni.

“O iubesc pe Simo şi o respect pe Simo. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională. Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume”, a spus Barty, potrivit The Guardian.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI