Top 15 destinații de vacanță în Europa. Unde poți călători vara aceasta cu bani puțini

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Dacă ești în căutarea unei destinații de vacanță în Europa, dar ai un buget limitat, există multe opțiuni de a alege. Iată câteva sugestii pentru o vacanță de vară accesibilă în Europa:

 1. România – O țară frumoasă, cu o mare varietate de locuri de vizitat, de la orașele medievale până la peisajele montane spectaculoase și la litoralul Mării Negre.
 2. Bulgaria – O destinație populară de vară, cu plaje și mări cristaline, precum și orașe istorice și castele vechi.
 3. Ungaria – O țară bogată în istorie și cultură, cu o capitală vibrantă, Budapesta, și băi termale celebre în întreaga lume.
 4. Polonia – O țară frumoasă, cu castele vechi, biserici gotice și orașe istorice, precum și cu Marea Baltică la nord.
 5. Grecia – O destinație de vacanță populară, dar și accesibilă, cu numeroase insule și plaje frumoase, precum și cu o bogată istorie și cultură.
 6. Portugalia – O țară cu plaje frumoase, orașe istorice și castele medievale, precum și cu o gastronomie delicioasă și vinuri excelente.
 7. Croația – O destinație de vacanță populară, cu plaje frumoase și insule, precum și cu orașe medievale impresionante și o istorie bogată.
 8. Munții Tatra, Slovacia – Un loc frumos de vacanță de vară, cu o mulțime de trasee montane și peisaje naturale impresionante.
 9. Albania – O țară în sud-estul Europei, cu plaje frumoase și o mare varietate de culturi și istorie.
 10. Munții Pirinei, Spania – O destinație de vacanță de vară frumoasă și accesibilă, cu multe trasee montane și peisaje naturale impresionante.
 11. Lituania – O destinație de vacanță accesibilă și frumoasă, cu plaje pe malul mării Baltice și orașe medievale impresionante.
 12. Estonia – O țară mică, dar frumoasă, cu o mulțime de orașe istorice și castele medievale, precum și cu o mare varietate de peisaje naturale impresionante.
 13. Munții Făgăraș, România – O destinație de vacanță de vară minunată, cu multe trasee montane și peisaje naturale impresionante, precum și cu castele vechi și orașe istorice.
 14. Munții Apuseni, România – O altă destinație de vacanță frumoasă și accesibilă, cu multe trasee montane și peisaje naturale impresionante, precum și cu peșteri și cascăde spectaculoase.
 15. Bosnia și Herțegovina – O țară frumoasă, cu o mare varietate de culturi și istorie, precum și cu plaje și peisaje naturale impresionante.

Acestea sunt doar câteva dintre multele destinații accesibile de vacanță de vară în Europa. Este important să planifici cu atenție călătoria și să alegi destinația care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului tău.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI