Câți copii are Robert de Niro. Starul în vârstă de 79 de ani a devenit recent tată

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Actorul american Robert de Niro, în vârstă de 79 de ani, a dezvăluit că recent a devenit tată pentru a şaptea oară.

În timpul unui interviu pentru postul de televiziune ET Canada difuzat luni, actorul, de două ori câştigător al premiului Oscar, şi-a corectat interlocutorul pentru că s-a referit la cei şase copii ai săi.

Sunt „de fapt şapte”, a răspuns actorul. „Tocmai mi s-a născut un copil”, a spus el, fără a oferi nicio indicaţie despre sexul acestui copil sau identitatea mamei sale.

Agentul său a confirmat vestea pentru AFP.

Robert de Niro are doi copii cu prima sa soţie Diahnne Abbott, care a jucat alături de el în „Taxi Driver”, şi doi cu actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower de care s-a despărţit din 2018.

De asemenea, are gemeni cu modelul Toukie Smith, cu care a avut o relaţie la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990.

În prezent, actorul îşi promovează cea mai recentă comedie, „My Father and Me”, care urmează să fie lansată în cinematografele din SUA pe 26 mai.

Considerat unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, Robert de Niro a câştigat două premii Oscar înainte de a împlini 40 de ani: cel pentru cel mai bun rol secundar în 1974 în „Naşul, partea 2” şi cel pentru cel mai bun actor în 1981, datorită interpretării boxerului Jake LaMotta din „Raging Bull”.

Relațiile lui Robert de Niro

Robert De Niro este un actor american legendar, cu o carieră de peste 50 de ani în industria cinematografică. În ceea ce privește viața lui amoroasă, el a avut mai multe relații și căsătorii de-a lungul anilor. Prima sa căsătorie a fost cu Diahnne Abbott, cu care a adoptat un copil și cu care a fost căsătorit timp de 12 ani. A doua sa căsătorie a fost cu Grace Hightower, cu care a avut doi copii, dar au divorțat în 2018, după o relație tumultuoasă.

În afară de căsătorii, De Niro a avut și relații cu câteva celebrități, precum modelul Toukie Smith și actrițele Uma Thurman și Meryl Streep. El a fost, de asemenea, implicat într-o relație cu modelul internațional Naomi Campbell.

Deși De Niro și-a protejat viața personală de ochii publicului, el a fost mereu în centrul atenției pentru relațiile sale și pentru numărul de copii pe care i-a avut. În total, De Niro are șapte copii din diferite relații și căsătorii.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI