Johnny Depp a fost nevoit să amâne turneul american al grupului Hollywood Vampires. Care este motivul

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Johnny Depp, care s-a rănit la gleznă, a fost nevoit să amâne trei date din turneul american al grupului său Hollywood Vampires, a anunţat el, luni, într-o scrisoare publicată pe contul său de Instagram. În România, artistul urmează să cânte pe 8 iunie, la Romexpo.

 „A început cu o mică accidentare, dar undeva între Cannes şi Royal Albert Hall s-a înrăutăţit. Mai mulţi medici profesionişti mi-au sugerat ferm să evit orice activitate în acest moment şi nu voi putea călători”, a scris el. 

Actorul spune că este „devastat de schimbarea evenimentelor”. „Dar abia aştept să mă odihnesc, astfel încât cei patru „vampiri” să poată fi cei mai buni în turneul lor european”, a adăugat el.

Concertele americane anulate

Accidentarea lui Johnny Depp a forţat trupa să anuleze concertele planificate în Statele Unite, care au fost amânate până în iulie. Turneul european, care nu a fost anulat, urmează să înceapă luna viitoare.

Actorul tocmai s-a întors la cinema cu „Jeanne du Barry”, o frescă regizată de Maïwenn care a deschis Festivalul de Film de la Cannes. El va lucra la un nou film din toamnă, despre Modigliani.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI