POLIȚISTUL LOCAL ÎMBRĂCAT ÎN FEMEIE, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE LA REALITATEA PLUS . DE CE A ALES SĂ FACĂ ACEST GEST

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Inspectorul de la poliția locală din București, care s-a dus la muncă îmbrăcat în femeie, a făcut dezvăluiri incredibile în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

Agentul spune că imaginile care au creat isterie în spațiul public au fost făcute în urmă cu trei ani chiar de șefii săi. Bărbatul a mărturisit că a recurs la acest gest în semn de protest pentru că, spune el, era marginalizat la locul de muncă din cauza originii sale. 

„Am observat că toate aceste glume, oricum aș veni îmbrăcat, și atunci am  zis să apelez la o formă pașnică de protest.

 
 

După o zi în care am făcut această formă de protest, acest domn HS și cu domnul LNT de care v-am spus că au și făcut pozele au început să mă încurajeze și să-mi spună „vezi cum vii îmbrăcat, dacă ai fustă de piele, e bine să ai pantaloni cu dres, vezi că aici trebuie niște pantofi cu toc.”

Poza care este postată și care e făcută în birou, nu pe hol, mi-au spus să ridic mai la talent fusta ca să se vadă pantalonii dres. La vremea respectivă eram bărbat, mă consideram bărbat.

 
 

Aceste poze au fost făcute acum trei ani, aproape în exclusivitate de către doi domni directori și un domn șef de serviciu. Ei au făcut pozele într-un anumit birou. La vremea respectivă demarasem o formă de protest pentru că oricum veneam îmbrăcat, eram supus unor bătăi de joc”, a spus agentul local la Realitatea Plus.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI