NICOLAE CIUCĂ: SIGURANȚA FIECĂRUI ROMÂN TREBUIE SĂ FIE O PRIORITATE PENTRU ROMÂNIA. MESAJUL DAT DE PREȘEDINTELE PNL REFERITOR LA SITUAȚIA DIN LIBAN

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe românii din Liban care nu au solicitat încă sprijinul să facă acest lucru cât mai curând.

„Situația din Liban devine tot mai critică, iar România trebuie să acționeze prompt pentru a-și proteja cetățenii aflați în zonele de conflict. 

La cererea celor 70 de români care au solicitat ajutorul, Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Apărării Naționale au reușit să organizeze cu succes o primă misiune de evacuare. 

 
 

Primii cetățeni români evacuați au ajuns deja acasă ieri, 3 octombrie, grație eforturilor și resurselor puse la dispoziție de către MApN.

Mulți alți români se află încă în Liban, iar autoritățile noastre trebuie să continue aceste operațiuni de evacuare, în funcție de cererile primite.

 
 

Îndemn toți cetățenii care nu au solicitat încă sprijinul să facă acest lucru cât mai curând. Siguranța fiecărui român trebuie să fie o prioritate pentru România. Guvernul, prin ministerele de resort, trebuie să organizeze zboruri de evacuare pentru a-i aduce acasă, departe de riscurile și pericolele din regiune”, spune Nicolae Ciucă. 

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI