ŢĂRILE DE JOS REVIN LA EUROVISION DUPĂ SCANDALUL DE LA EDIŢIA DE ANUL ACESTA, ÎNSĂ FĂRĂ JOOST KLEIN

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Ţările de Jos vor participa la concursul Eurovision de anul viitor, în pofida unui scandal în care a fost implicat reprezentantul acestei ţări, Joost Klein, la concursul de anul acesta desfăşurat la Malmo, în Suedia, a anunţat miercuri radiodifuzorul olandez Avrotros, potrivit DPA.

Klein, a cărui piesă „Europapa” era considerată una dintre favorite, a fost descalificat în semifinale după ce a fost acuzat că ar fi adresat ameninţări verbale unei angajate din cadrul producţiei Eurovision. Procurorii suedezi au renunţat la caz din lipsă de dovezi.

Avrotros a declarat că „descalificarea a fost inutilă şi disproporţionată” şi a adăugat că viitoarea sa participare la concurs s-a aflat sub semnul întrebării.

Radiodifuzorul a precizat că Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union – EBU), care organizează concursul, a fost de acord cu unele modificări structurale, punând astfel capăt disputei.

Avrotros a adăugat că l-a invitat pe Klein să reprezinte Ţările de Jos la concursul de anul viitor din Elveţia, însă acesta a refuzat.

Klein a scris pe Instagram că, deşi el şi echipa sa erau pregătiţi, el nu se simţea confortabil să participe. „Eu şi echipa mea eram pregătiţi, dar pur şi simplu nu pare în regulă. Sunt foarte recunoscător pentru toată dragostea primită din întreaga lume, dar sunt încă foarte afectat de evenimentele de anul acesta. Am nevoie de mai mult timp pentru a mă vindeca”, a mărturisit cântăreţul.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI