CUM DĂ CU STÂNGUL ÎN DREPTUL PSD CONSTANȚA: CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR, UN PERSONAJ SUSPECTAT DE DNA DE FAPTE DE CORUPȚIE

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Organizația PSD Constanța a definitivat lista pentru parlamentare. Potrivit unor surse PSD, la Camera Deputaților, cap de listă este Daniel Georgescu, primarul din Limanu.

La Senat, pe pozițiile eligibile se află Felix Stroe, urmat de Liviu Brăiloiu, Cătălin Grasa (fost manager al Spitalului Județean de Urgență și candidatul PSD la Consiliul Județean) și Genc Mevlit (om de afaceri).

PSD Constanța are șanse să obțină un senator și doi deputați. Prin redistribuire, organizația poate ajunge la un maximum de 2 senatori și 4 deputați.

Cap de listă pentru Camera Deputaților, un personaj acuzat de fapte de corupție

Numele lui Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, apare într-un dosar privind suspiciuni de corupție instrumentat de procurorii DNA.

În august 2023, Primăria comunei Limanu a fost călcată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție care au făcut percheziții într-un dosar ce vizează presupuse fapte de luare și dare de mită.

Paul Stănescu, secretar general PSD, pune CONDIȚII pentru parlamentare: rezultate politice și… să nu aibă probleme cu justiția!

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a anunțat că listele pentru parlamentare trebuie să respecte câteva condiții sine qua non.

„În primul rând, rezultatele politice, că toți suntem oameni politici. Rezultatele politice pe care le-au avut în alegerile locale și europarlamentare. Ăsta va fi, cred eu, un prin criteriu. Și alte condiții… să nu aibă probleme cu justiția”, spunea Paul Stănescu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI