TRAGEDIE ÎN ITALIA: ROMÂNCA GĂSITĂ MOARTĂ LÂNGĂ O GARĂ DIN PROVINCIA ROMA

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O româncă în vârstă de 56 de ani, Camelia Ion, a fost găsită moartă lângă o gară din Italia, victima unei tragedii șocante.

Camelia Ion, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă lângă o gară din provincia Roma. Românca ajunsese să trăiască pe străzi supraviețuind de pe o zi pe alta. Ucigașul ei, tot un român, a fost reținut.

Camelia s-a mutat în Italia sperând la o schimbare, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum își dorea. A trăit o perioadă pe străzi, iar această viață grea a condus, în final, la o tragedie. Femeia a fost descoperită într-o parcare de lângă gara din Civitavecchia, provincia Roma, complet dezbrăcată și cu semne clare de violență în jurul gâtului.

Crima a avut loc într-un imobil abandonat, în jurul orei 2:30. Principalul suspect, un bărbat român de 41 de ani, a fost reținut la scurt timp. Cei doi s-ar fi certat, iar conflictul s-a sfârșit tragic. Bărbatul a fost audiat de poliție și este acuzat de crimă, potrivit TRC Giornale. Locul crimei a fost pus sub sechestru pentru a permite autorităților să strângă probe.

Zona unde s-a petrecut incidentul este cunoscută pentru a adăposti oameni fără adăpost, sprijiniți de organizații caritabile precum Crucea Roșie. Moartea Cameliei Ion a șocat comunitatea din Civitavecchia, unde astfel de violențe sunt rare.

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI