36 de candidați pentru funcția de Guvernator al Deltei Dunării. Vor fi evaluați cu testul Hogan

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

36 de candidați pentru funcția de Guvernator al Deltei Dunării. vor fi evaluați cu testul HoganProcesul de selecție a viitorului guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, declanșat de alianța USR PLUS, și-a încheiat prima etapă, în care au fost depuse 36 de candidaturi, potrivit unui comunicat al alianței. Procesul de selecție va include aplicarea testului Hogan pentru candidații care trec de etapa de interviu, un test utilizat de departamentele de resurse umane ale corporațiilor și de firmele de head-hunting.

Urmează a se desfăşura mai multe etape de selecţie astfel încât pe 26 aprilie să fie prezentată lista scurtă de candidaţi.

Ultima etapă este cea a interviurilor finale la care vor participa candidaţii aleşi din lista scurtă de către copreşedinţii USR PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos.

 Procesul de selecţie pentru funcţia de Guvernator al ARBDD a început pe 4 februarie şi primul pas l-a reprezentat constituirea unui Consiliu Consultativ, condus de expertul în Project Management George Leca şi format din cele mai importante organizaţii non-guvernamentale, instituţii publice, entităţi care acţionează în Deltă – asociaţii de pescari, asociaţii de protecţia mediului, colectivităţi locale.

 Sarcina Consiliului a fost să definească atât noul mandat de management al ARBDD, cât şi elementele de competenţă pe care trebuie să le îndeplinească viitorul guvernator numit de USR PLUS.

Sursa foto ARBDD

Sursa: Subiectul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI