Mesajul Papei Francisc de Paştele Catolic: ”Să nu ne pierdem niciodată speranţa”

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Papa Francisc i-a îndemnat pe credincioși la slujba oficiată la Vatican, sâmbătă seara, să nu își piardă speranța „în aceste luni întunecoase de pandemie”

”La ceas de întuneric, când omenirea se confruntă cu pandemia şi alte boli, creştinii trebuie să pună la inimă mesajul de Paşte al îngerului ca să nu se teamă”, a spus Papa Francisc, în bazilica Sfântul Petru, relatează Agerpres.

Un mesaj al Paştelui, a spus el, este acela că întotdeauna este posibil să începi din nou. Chiar şi din dezastrele istoriei umane, Dumnezeu a creat ceva nou.

„Chiar şi din ruinele inimii noastre – fiecare le ştie, îşi cunoaşte ruinile inimii -, Dumnezeu poate să construiască o operă de artă, chiar şi din resturile prăfuite ale umanităţii noastre, Dumnezeu pregăteşte o istorie nouă”, a adus aminte papa Francisc.

„În aceste luni întunecoase de pandemie, îl auzim pe Domnul Înviat care ne invită să începem din nou, să nu ne pierdem niciodată speranţa”, a mai spus el.

Circa 200 de credincioşi şi clerici s-au alăturat liturghiei. Numai un număr limitat de persoane au avut voie să participe ca măsură de precauţie pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Sursa: Subiectul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI