O medie de 10 la simularea pentru Bacalaureat în județul Galați

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Unul dintre cei 16 elevi din ţară care au obţinut media 10,00 la simularea Bacalaureatului este din Galaţi şi studiază la profilul Matematică-informatică la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”. Județul Galați este locul 3 pe țară la promovabilitate, cu 47,8%.

În total, în judeţul Galaţi, s-au obţinut 67 de note de 10.00, din care 14 la Limba română, 12 la Matematică şi Istorie şi 41 la proba la alegere.

Unităţile de învăţământ cu cele mai multe note maxime sunt Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” şi Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Tecuci, fiecare având câte 15 note de 10.00. Colegiul Național Vasile Alecsandri se situează pe poziţia imediat următoare cu 14 note maxime. Cu câte patru note de 10.00, s-au clasat Colegiul Naţional „C. Negri”, Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Tecuci şi Liceul din Bereşti.

Câte trei note maxime s-au obţinut la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” şi Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, în timp ce Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” are două astfel de performanţe. La Colegiul Agricol Tecuci, Colegiul Naţional „Al. II. Cuza” şi Colegiul Economic s-a înregistrat câte o singură notă maximă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI