Exclusiv! Testele de Covid sunt o afacere pentru conducerea Aeroportului Otopeni

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Chipurile pentru a veni în sprijinul cetățenilor care călătoresc cu avionul de pe Aeroportul Otopeni statul a pus la dispoziție un spațiu pentru un laborator de testare. A organizat licitație pentru acel spațiu, licitație câștigată pe 15 martie de Milena Medical Center. Am spus la începutul articolului “chipurile pentru a veni în sprijinul cetățenilor”, pentru că de fapt conducerea aeroportului Otopeni a girat păcălirea călătorilor. Iată cum se poate profita de Covid-19: Laboratorul amplasat pe spațiul pus la dispoziție de Aeroport este la distanță egală de un alt laborator similar, numit Complet Medical, asezat pe un teren privat. Cu mult tupeu conducerea Aeroportului a avantajat laboratorul din incinta sa în detrimentul călătorilor.
1. Călătorii care merg la centrul de pe spațiul Aeroportului plătesc mai mult pentru teste decât la centrul aflat pe terenul privat. La Milena Medical Center (centru agreat de aeroport) sunt următoarele prețuri: Test Antigen 170 lei noaptea și 150 lei pe timp de zi,
Test Pcr 390 lei pe timp de noapte și 350 lei ziua. La centrul Complet Medical (de pe teren privat) sunt prețuri mai mici: Test Antigen 130 lei tot timpul, Test RT Pcr 340 lei plata la centru și 295 lei pentru online.

2. Ambele centre sunt la distanțe egale de porțile de intrare, în jur de 300 metri, DAR doar centrul de pe terenul privat își transportă clienții cu microbuze, la centrul agreat de aeroport călătorii fiind nevoiți să meargă cu valizele la pas până la laborator. Ca să le facă viața grea și călătorilor care au optat pentru un preț mai mic la laboratorul de pe teren privat conducerea aeroportului a dat dispoziția ca firma de pază să șicaneze transportul cu microbuzele. Vedeți în filmarea de mai jos cum aceștia blochează fără motiv logic transportarea la centrul cu prețuri mai mici.

3. Conducerea Aeroportului Otopeni a interzis distribuirea de flyere informative de către laboratorul cu prețuri mai mici. În schimb cei de la laboratorul cu prețuri mai mari umblă nestingheriți prin aeroport cu veste reflectorizante pe care scrie Covid-19 și abordează călătorii. În acest mod cei care doresc să-și facă testele pentru Covid-19 nu află nici de oferta mai avantajoasă, nici de facilitatea transportului cu microbuzul până la laborator, nici de oferta on-line.

4. Pentru a fi lăsați de angajații de la checul-in să facă abuz de oferta lor cei de la laboratorul agreat de aeroport le-au dus cadouri “de Paște”… Nu seamănă a mită?!


Aveți mai jos filmări care vorbesc de la sine . Solicităm de urgență o anchetă din partea Consiliului Concurenței. Năpasta adusă de pandemie nu trebuie mărită de autoritățile statului, ci din contra, trebuie ajutați oamenii să treacă mai ușor prin criza acestor vremuri cumplite!

Iată cum se face discriminarea:

Film 1

Angajații aeroportului direcționează pasagerii către centrul lor pentru diferite comisioane:
Aici împart pliante și îndruma pasagerii către centrul lor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI