Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR PLUS

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că va candida la funcția de președintele al USR PLUS, filiala Timiș. Este vorba despre organizația care va rezulta din fuziunea celor două partide. Anunțul privind candidatura a fost făcut pe Facebook, la puțin timp după ce Dominic Fritz a vorbit cu colegii săi de partid.

„Am anunțat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș. După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine”, a anunțat Dominic Fritz, arată Mediafax.

Primarul orașului Timișoara a explicat motivele pentru care candidează.

„Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică. Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a precizat Fritz.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI