Jucătorii naţionalei Spaniei vor fi vaccinaţi împotriva Covid-19 înaintea EURO 2020

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Componenţii naţionalei de fotbal a Spaniei vor fi vaccinaţi împotriva Covid-19 înaintea EURO 2020, care începe vineri, după descoperirea a două cazuri pozitive în ultimele zile, a indicat miercuri, pentru AFP, Ministerul Sănătăţii din Spania.

Ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, urma să anunţe în cursul după-amiezii că „naţionala de fotbal a Spaniei va fi vaccinată”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, potrivit agerpres.ro.

După cum s-a anunţat, selecţionerul Spaniei, Luis Enrique Martinez, a întărit „bula paralelă” cu unsprezece internaţionali sub 21 de ani, crescând astfel la 17 numărul fotbaliştilor care se antrenează separat de lotul convocat iniţial pentru EURO 2020, după apariţia a două cazuri de infectare cu Covid-19.

Luis Enrique a întărit toate liniile echipei sale, în faţa incertitudinii care planează după ce căpitanul Sergio Busquets şi fundaşul Diego Llorente au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Spania îşi va începe campania de la EURO 2020 pe 14 iunie la Sevilla, împotriva Suediei, o altă echipă care a anunţat două cazuri pozitive la Covid-19, înainte de a înfrunta Slovacia şi Polonia.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI