Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, şi deputatul Vetuţa Stănescu, preşedinte interimar al filialei judeţene PNL Hunedoara, au anunţat, joi, că îl vor susţine la funcţia de preşedinte al partidului pe premierul Florin Cîţu, decizia oficială a organizaţiei judeţene urmând să fie luată însă după conferinţa judeţeană programată pe 17 iulie.

Cei doi politicieni locali au fost prezenţi joi, alături de premierul Florin Cîţu, la o întâlnire cu locuitorii comunei Romos, din judeţul Hunedoara, unde vor fi organizate alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar, în 27 iunie.

„În calitate de preşedinte al filialei judeţene PNL pot să vă spun că decizia privind susţinerea unuia dintre cei doi candidaţi va fi după data de 17 iulie când vom avea conferinţa judeţeană. Dacă mă întrebaţi din punct de vedere personal o să vă spun că am fost membru al Guvernului şi socotesc că de la Guvern se întâmplă lucrurile bune pentru România. Primul ministru ştie, întotdeauna, ce se întâmplă în România”, a spus preşedintele PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu.

La rândul său, primarul Devei, Florin Oancea, a afirmat că poziţia sa este una de susţinere a lui Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

„Este clar că prezenţa mea aici este aceea de susţinere a premierului Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte al PNL la congresul din 25 septembrie. Îi doresc succes!”, a afirmat primarul municipiului Deva.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI