Monica Anisie a câștigat alegerile PNL Sector 2. Ea îl susține pe Florin Cîțu

Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, este noul preşedinte al PNL Sector 2, în urma alegerilor din cadrul filialei, care s-au desfăşurat luni, 5 iulie. Aceasta a obţinut 248 de voturi, daţă de cele 174 obţinute de Oana Nicolescu.

Deşi a fost promovată în Guvern de Ludovic Orban, Monica Anisie este unul dintre liderii PNL care şi-au anunţat susţinerea pentru Florin Cîţu în competiţia internă pentru conducerea partidului.

În cadrul conferinţei de alegeri din PNL Sector 2, Monica Anisie a fost criticată de Ludovic Orban pentru că şi-a anunţat susţinerea pentru Cîţu la puţin timp după ce biroul politic al filialei a votat să-l susţină pe actualul preşedinte al PNL pentru un nou mandat.

La rândul său, Monica Anisie a subliniat că la momentul deciziei conducerii Sector 2 privind susţinerea lui Ludovic Orban la şefia PNL el era unicul candidat. „Florin Cîţu este un candidat care merită susţinerea noastră”, a mai spus ea.

Cu privire la convocatorul de la alegerile din filială, ea a explicat că acesta a fost primit de la nivel naţional şi a fost completat. Precizarea a venit după ce pe listele de votare au apărut zeci de persoane în plus faţă de cele care s-au înscris la intrare.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI