Poliția Română ia locul medicilor pentru a stopa denunțurile unui… polițist!

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Agentul șef Feroiu Nicolae, care a denunțat în nenumărate rânduri ilegalitățile comise de șefii săi, a fost invitat de inspectorul șef al Poliției Gorj să se interneze la un spital de psihiatrie. Poliția nu are atribuțiuni în a face evaluări medicale de acest tip și nici nu poate forța un potențial pacient să stea în spital. Depășirea competențelor poate fi încadrată la abuz în serviciu.

Acțiunea IJP Gorj are scopul de a-l intimida pe agent, mai ales că acesta a protestat și a intrat în greva foamei în fața sediului MAI. Protestul agentului Feroiu este legat de faptele de corupție ale superiorilor săi, fapte nesancționate. Documentul de mai jos, prin care agentului i se cere de către Inspectoratul de Poliție Gorj să meargă la spital este și ilegal, dar și comic.

  1. 1. Șeful inspectoratului îi pune în vedere agentului Feroiu să meargă la spital pentru a-și urma tratamentul. (Adaugă însă că este un posibil tratament) De când are în atribuțiuni un șef de inspectorat o așa sarcină? De când se poate substitui medicilor un șef al Poliției? Este un abuz evident!

2. Șeful Poliției îi face o listă agentului cu lucrurile necesare la internare, menționând că are nevoie de pijama și de papuci. Are în sarcină un șef al Poliției așa ceva???

3. Motivul pentru care inspectorul șef Drăghiea face acest abuz este exprimat explicit în idioțenia de act transmisă agentului: pentru a sta închis în spital, pentru a nu mai deranja politicienii și MAI-ul cu protestele sale.

Cine este inspectorul Drăghiea

Inspectorul Drăghiea este fiul fostului prefect PSD de la Mehedinți, impus politic la conducerea IPJ Gorj de PSD și mentinut de PNL și USR. Numele său a apărut într-un scandal sexual. Se pare că Draghiea a avut o idilă cu Dalimon Georgiana, care a fost condamnată definitiv pentru prostituție, când era minoră. Prostituata Dalimon l-a chemat în judecată, în civil, pe șeful IPJ Gorj, susținând că a rămas însărcinată cu el.

Recent, o tânără a fost măcelărită la Baia de Fier chiar de cel impotriva căruia făcuse o plângere penală din 18 mai a.c., arătând c-o amenința cu moartea. Înainte să fie măcelărită au fost mai multe apeluri la 112, prin care s-a anunțat întâi că tânăra era urmărită în trafic. Apoi, tot la 112, s-a anunțat că a fost ucisă. Nu a reacționat nimeni din Poliția din Gorj, în ciuda apelurilor la 112.
Ucigașul a pus-o pe tânără în mașina lui, la Baia de Fier și a avut timp să vină cu ea la Târgu Jiu, trecând prin patru comune fără să fie oprit de nimeni!!!
Polițiștii s-au trezit din somn abia după ce ucigașul ajunsese cu cadavrul în Târgu Jiu, și ascunsese mașina în curtea unui prieten. L-ar mai căuta si azi pe ucigaș, dacă el n-ar fi fost denunțat chiar de tatăl său.
Nici acest scandal n-a generat nicio măsură din partea ministrului Bode împotriva șefului IPJ Gorj.
Se impune un control amănunțit și demiterea de urgență a acestui inspector din fruntea Poliției Gorj. Pe vremea când Ponta era parlamentar de Gorj era ținut in funcția de șef al Poliției Județene Gorj altă nulitate, Salvador Caragea. Multiplele sale abuzuri au impus detașarea sa la unitatea canină de la Sibiu. Nici cu Drăghiea nu va fi mult diferit, este o chestiune de timp…

*Material făcut cu sprijinul jurnalistului Narcis Daju.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI