Exclusiv! O mamă, învățătoare la o școală din județul Argeș, își abuzează sexual fiul de 6 ani iar autoritățile române nu intervin! (Conține material AUDIO – ce vă poate afecta emoțional)

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un copil de șase ani din Pitești este supus unor abuzuri sexuale și este filmat pe parcursul actului sexual chiar de mama sa, care distribuie filmarea unor amanți și unei prietene. Poliția din Pitești, Procuratura, Protecția Copilului află despre cumplitele fapte dar lasă copilul în continuare la mama diabolică. Femeia respectivă este învățătoare la o școală din județul Argeș, dar nici acesta nu a constituit un motiv de îngrijorare pentru autorități.

În luna mai 2019, un italian, tată al unui copil din Pitești, descoperă o înregistrare audio dintre fosta sa soție și o prietenă a acesteia din Italia. În acea înregistrare mama copilului descrie acte de natură sexuală incontestabilă pe care le-a făcut de mai multe ori asupra fiului ei pe teritoriul românesc: mama îl determina pe copilul său de cinci ani să se masturbeze în timp ce îi atingea vaginul… Din convorbire reiese că minorul a avut o erecție și descrie ceea ce pare a fi un orgasm (în măsura în care acest lucru poate fi posibil pentru un copil cinci ani). Ulterior mama copilului i-a trimis prietenei din Italia câteva videoclipuri care arată aceste fapte. Din filmări reiese clar că mama chiar îl implică pe copil în actul sexual: “Iacob, hai să facem un filmuleț, să-i arătăm și Laurinei cum ….”. În fața unui judecător din Italia românca a admis că în ocazii repetate a pus copilul s-o atingă pe vagin și pe fund, amândoi fără chiloți și drept urmare copilul s-a excitat. Cu alte ocazii la acte similare cu acest minor a participat și un bărbat din Italia, în vârstă de 63 de ani, fapte pentru care există probe. Relația sexuală dintre mamă, copil și și alte persoane a fost catalogată de Justiția din Italia drept „promiscuă și deviantă”. În iunie 2020 judecătorii italieni au decis să nu condamne faptele de pedofilie, lăsând în continuare copilul în grija mamei sale, în România. Comportamentul acestei femei a fost mult subestimat ulterior și de autoritățile române. Deși există probe audio și video care dovedesc actele de natură sexuală în care este implicat minorul, Poliția și Procuratura din Pitești întârzie să intervină cu fermitate. Mai grav este că mama denaturată este și învățătoare la o școală dintr-o comună argeșană.
Materialele video cu pornografie infantilă sunt la dispoziția Poliției și nu se cade să fie popularizate. Copilul trebuie scos de urgență din mediul infernal în care trăiește. Cât despre mamă, amanții și prietenele acesteia, persoane implicate pe teritoriul României sau pe teritoriul Italiei în astfel de fapte, trebuie arestate cât mai repede posibil.

VA URMA

Redăm mai jos transcriptul uneia dintre convorbirile în care aceasta relata prietenei din Italia relațiile sale sexuale cu minorul de șase ani. De asemenea, publicăm convorbirea purtată de mamă în limba italiană. Aude cineva de la vreo autoritate românească!?


ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI