Ciolacu, atac la adresa premierului după noile decizii: Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Marcel Ciolacu a reacționat pe pagina sa de facebook după noile restricții anunțate de Guvern. Șeful PSD este de părere că Florin Cîțu folosește executivul în interes politic.

„Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat- este un afront uriaș la adresa românilor ” .

” Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricții tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect și mai puțină încredere în guvernanți ” .

” Anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie și a făcut eforturi uriașe să respecte toate prevederile legale:

  • am redus masiv numărul de delegați;
  • am folosit mai multe spații interioare și exterioare din țară conectate prin internet;
  • am stat mai puțin de 20 de persoane în aceeași sală.

” Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara.

În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîțu, Gorghiu și Rareș Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul țării a reînceput să numere zilnic morții de COVID 19″, a scris Marcel Ciolacu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI