Ludovic Orban demisionează din PNL. Fostul lider își face partid și intră în opoziție

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Fostul președintele al Partidului Național Liberal a anunțat că își va da demisia, după ce liderii partidului au decis să meargă mai departe cu PSD. Ludovic Orban a declarat că își va face un nou partid și va intra în opoziție.

„Astăzi, pentru mine PNL a murit în pat cu PNL. Cine își imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv. Baza partidului a fost împotriva alianței cu PSD, una împotriva firii. E clar că e nevoie de un nou partid, PNL se va prăbuși în sondaje, e nevoie de un nou partid care să contrabalanseze acest hipopotam. Se spune că răul are loc din cauza pasivității celor buni. Dacă astăzi cei 17 președinți de filiale care nu ar fi votat acest ghiveci politic numit USR poate am fi reușit să oprim acest ghiveci care e sfidarea „, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban l-a criticat dur pe Klaus Iohannis și spune că este principalul vinovat pentru decăderea PNL-ului. De asemenea fostul lider a mai spus la Realitatea Plus că șeful statului îl va abandona și pe Florin Cîțu.

„Își merită soarta, Florin Cîțu. De la început nu a fost altceva decât o unealtă, un biet pion. Am spus foarte limpede că va fi sacrificat în momentul în care Iohannis și grupul care a organizat toată această ticăloșie îl va considera dispensabil, că se va debarasa de el. I-am și spus când a propus excluderea mea din partid. I-am spus că în curând nu va mai fi nici prim-ministru, nici președintele PNL”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI