Nu mai sunt bani de pensii și alocații. Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîțu: Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

A fost ședință cu scandal la PNL. S-a lăsat inclusiv cu acuzații grave la adresa președintelui partidului. Mai mulți lideri l-au criticat dur pe Florin Cîțu, iar Raluca Turcan i-a cerut acestuia demisia din funcția de președinte al PNL. De asemenea l-a mai acuzat și de faptul că a negociat doar pentru el.

”Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 noiembrie) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook. Momentul acesta este o rușine pentru PNL şi cred că Preşedintele PNL ar trebui să-şi depună demisia, împreuna cu echipa de negociere!” ar fi transmis Raluca Turcan într-un mesaj pe un grup intern al PNL.

Nici Florin Cîțu nu evitat să îi răspundă Ralucăi Turcan.

„Doamna Turcan dacă avea ceva de spus putea să vină astăzi la ședința BPN. Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”.

Deputatul PSD, Marius Budăi, cel care este în cărți pentru preluarea Ministerului Muncii a reacționat și el și spune că Raluca Turcan trebuia să spună acest lucru înainte de a afla că nu o să mai fie ministru.

„Dânsa face aceste afirmaţii azi, când ştie că nu va mai fi ministru. De ce a tăcut până acum? Sub nicio formă nu e aşa. Dacă până joi va fi învestit Guvernul, chiar dacă nu sunt bani, se va face o rectificare bugetară şi problemele vor fi rezolvate. Dar e cumva hilar. Până azi dimineaţă susţinea că nu sunt probleme, iar acum, când a văzut probabil că nu mai e pe nicio listă de miniştri la PNL, ne sperie părinţii şi bunicii. Sigur va fi rectificare bugetară. Dacă Guvernul va fi învestit până joi, se va face rectificarea. Sigur, trebuie să verificăm dacă ceea ce spune dumneaei este adevărat, pentru că până acum spunea că nu sunt probleme. Cine ajunge la ministerul Muncii va cere execuţia bugetară şi va şti ce să discute în cadrul Guvernului, cu ministrul Finanţelor, să ceară rectificare, sumele necesare. Nu e o logică corectă că până azi nu erau probleme şi azi sunt”, a declarat Marius Budăi.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI