Soțul Dianei Șoșoacă a fost pus sub control judiciar. Scandal la Parchet

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost audiat la Parchet mai mult de 5 ore iar procurorii au decis să fie pus sub control judiciar. În tot acest timp, soția acestuia a făcut scandal chiar în fața instituției. Acolo s-au strâns și susținătorii ei.

Au fost îmbrânceli  iar susținătorii acesteia au împins jurnaliștii în fața Parchetului și nu i-au lăsat să ia declarații.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost audiat după ce, potrivit unor surse,  o echipa a unui post străin ar fi intrat cu forța cerându-i acesteia un interviu. Diana Șoșoacă s-a enervat și a sunat imediat la 112. Polițiștii secției 4 din Capitală au ajuns în scurtă vreme la fața locului și au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate. În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, care l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști.

Diana Șoșoacă susține însă altceva.

” S-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnaliști care se pretau a fi din Italia. Nu au vrut să respecte datele prin care noi am stabilit interviul, adică să răspund la trei întrebări, să se desfășoare în limba română, cu traducere din partea doamnei Marinescu. Și a fost nevoită pentru că doamna jurnalistă a început să urle și să mă amenințe că o să cheme ambasada și o să îmi arate ea mie ce o să-mi facă, am solicitat intervenția 112, este totul filmat. A venit poliția, doamna jurnalistă între timp a ieșit, a plecat, am rămas cu ceilalți doi, un cameraman care a zis că e de origine sârbă și încă unul care nu știu ce făcea, de origine turcă, ei vorbeau în engleză, de asta am și sunat la 112, pentru că m-am gândit, dacă tot sunt de la Raiuno, de ce nu vorbesc în Italiană, a venit poliția și am prezentat pe scurt cazul…Ea a venit în mine, m-a lovit cu mâna și cu piciorul, urlând că eu îi sechestrez pe cei doi, care cei doi vorbeau cu poliția. Trei polițiști au sărit pe soțul meu, l-au imobilizat, l-au dat cu capul de ușă și i-au băgat mâna în gât. A avut 4-5 secunde când și-a pierdut conștiența”, a povestit Diana Șoșoacă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI