Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București. A murit carbonizat după ce și-ar fi dat foc

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un șofer a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei și a murit carbonizat după ce și-ar fi dat foc. Traficul a fost blocat pe artera pe care e situată instituția.

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge incendiul generat după accident. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru șoferul care se afla în mașină. Din primele informații, în mașină se afla o singură persoană.

Se pare că șoferul ar fi făcut acest gest violent în mod intenționat.

Incidentul s-a produs în zori, în jurul orei 6.30 dimineața și, potrivit pozelor și filmelor de pe rețelele de socializare mașina pare a fi intrat frontal în gardul Ambasadei Rusiei de la București. Ulterior a luat foc.

DSU confirmă incidentul, dar nu confirmă dacă este un accident de circulație sau șoferul a intrat cu intenție în gardul ambasadei.

UPDATE: Conform unor surse ar fi fost confirmată și identitatea bărbatului care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București: este vorba de Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. El a fost un personaj controversat, fusese în trecut acuzat că și-ar fi abuzat sexual în mod repetat fiica vitregă, în perioada în care aceasta avea 10 ani. Ieri ar fi fost CONDAMNAT pentru faptele sale.

Avocat de profesie, Bogdan Drăghici a devenit cunoscut publicului din postura de președinte al Asociației TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI