Jandarmii de la violențele din 10 august, puși din nou sub urmărire penală

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Jandarmii de la violențele din 10 august sunt puși din nou sub urmărire penală. Foștii șefi ai Jandarmeriei: Laurențiu Valentin Cazan, Mihai Dan Chirică, Sebastian Gheorghe Cucoș și Ionuț Cătălin Sindile au fost citați la Parchet și puși sub urmărire penală pentru intervenția ilegală și abuzivă din 10 august 2018, atunci când sute de protestatari pașnici au fost agresați și gazați.

Șefii Jandarmeriei care au ordonat violențele împotriva manifestanților din 10 august 2018 au fost puși din nou sub urmărire penală. Ancheta în dosarul 10 august a fost reluată acum de către Secția Militară a Parchetului General, după ce unul dintre protestatari, Ioan Crăciuneanu a obținut în instanță redeschiderea dosarului închis inițial de DIICOT, scrie realitatea.net

„Șefii Jandarmeriei care au ordonat violențele împotriva manifestanților pașnici din 10 august 2018 au fost puși din nou sub urmărire penală. Ancheta în dosarul 10 august a fost reluată acum de către Secția Militară a Parchetului General, după ce unul dintre protestatari, Ioan Crăciuneanu, susținut de Comunitatea Declic, a obținut în instanță redeschiderea dosarului închis inițial de DIICOT. Foștii șefi ai Jandarmeriei, Laurențiu Valentin Cazan, Mihai Dan Chirică, Sebastian Gheorghe Cucoș și Ionuț Cătălin Sindile, au fost deja citați la Parchet și puși sub urmărire penală pentru intervenția ilegală și abuzivă din 10 august 2018, când sute de protestatari pașnici au fost bătuți și gazați”, transmite, vineri, Declic.

Sursa: Realitatea din Justitie

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI