Scandalul vaccinurilor. Lucian Duță: „Vor fi aruncate la gunoi, că nu fac față actualelor versiuni Covid. România rămâne cu o pagubă de 1 miliard de euro”

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Fostul șef al Casei De Asigurări de Sănătate, Lucian Duță, consideră că dosarul vaccinurilor nu va duce la niciun final, iar România rămâne cu paguba de 1 miliard de euro. Mai mult, vaccinurile care vor veni în 2022 și în 2023 sunt total ineficiente împotriva noilor variante Covid, deci vor fi aruncate la gunoi.

„Aceste vaccinuri pe care le avem acum sunt absolut ineficiente împotriova actualelor variante Covid. Am spus de acum 6 luni de cele 110 milioane de doze cumpărate de stat. Contractul a fost semnat de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, fără vreo procedură, fără să aibă buget, iar nouă ne-au venit doar facturi, despre care nimeni nu știa nimic. Deci, ori a fost imcompetență, ori slugărnicie față de Uniunea europeană, ori este vorba de acte de corupție mjoră, pentru că vorbim de 1 miliard de euro.

Nu se mai aude nimic de dosarul Unifarm. Avem de-a face cu o acțiune politică, iar dacă nu ne uităm la lucrurile cu adevărat importantă cum e legea off shore sau cloud guvernamental, unde SRI o să aibă acces la toate datele românilor. Este o minciună acest dosar, sunt bani pierduți, vaccinurile care vin acum și pe viitor se vor arunca la gunoi. E pe modelul afacerii Bechtel, nu s-a întâmplat nimic cu vinovații”, a declarat Lucian Duță în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.  

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI