Plută militară cu însemne militare rusești, găsită în apropierea Portului Constanţa

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Este alertă la malul mării după ce o plută cu însemne militare cel mai probabil rusești și mai multe veste de salvare au fost găsite în larg, la doar 20 de kilometri de portul Constanța. 

Pluta de salvare cu însemne militare a fost găsită de salvatorii din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) pe mare, în apropierea Portului Constanţa. 

Din primele informații, pluta are o capacitate de 20 de persoane. S-au găsit, de asemenea, și veste cu însemne militare. Nu s-au descoperit și persoane, prin urmare nu putem vorbi despre posibile victime până în momentul de față. 

Cât privește însemnele militare, acestea nu provin de la echipament militar care să aparțină Armatei Române, ci  de la cea rusă.

Inițial s-a crezut că acestea ar proveni fie de la armata rusă, fie de la cea ucraineană, însă ulterior s-a stabilit după inscripții că aparțin, de fapt, forțelor rusești. Vorbim despre navele care s-au scufundat, în condițiile în care Marea Neagră resimte în continuare efectele acestui război și se află foarte aproape de el.

În prezent se efectuează o anchetă pentru a afla cui îi aparține pluta și cum a ajuns aceasta în zonă. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI