Comoara geotermală din subsolul județului Ilfov, exploatată în interes personal – caracatița ajunge la cel mai înalt nivel! Culisele statului paralel, ora 18

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

În secolul tehnologiei, românii sunt siliți să se întoarcă înapoi în timp și să-și ducă traiul în sărăcie lucie. Sufocați de facturi și de prețuri astronomice la alimentele coșului zilnic, oamenii ar putea să beneficieze de o adevărată comoară care zace în subsolul Capitalei. Dreptul la un trai mai bun, cu costuri minime, le-a fost răpit însă de caracatița „băieților deștepți” care nu fac altceva decât să batjocorească cetățenii și să-i îndatoreze în facturi cu mult peste puterile lor financiare. În timp ce bucureștenii se spală cu apă rece și plătesc sume aberante la întreținere, băieții deștepti se scaldă în bani. 

România are o treime din apele termale și minerale ale Europei! Iar unul dintre cele mai importante rezervoare se află chiar în pământul din nordul Bucureștiului și al județului Ilfov. 

Resursa ar putea ajuta localitățile din zonă să-și rezolve problemele cu termoficarea, potrivit publicației panorama.ro. Deocamdată însă, nu se fac pași în această direcție. Doar aripa din Balotești a Spitalului SRI „Agrippa Ionescu” folosește resursa geotermală pentru încălzire. Iar o companie din Austria a construit tot în Balotești un complex „spa”, unde se valorifică apele geotermale din zonă.

În această seară, la Realitatea PLUS, într-o anchetă senzațională Culisele statului paralel, veți afla cine a ascuns de cetățeni în hârțogăraie de funcționari această mină de aur, în timp ce firme private se îmbogățesc cu milioane de euro, sub protecția politicienilor.

Vă dezvăluim acum trei nume care fac de rușine politica românească – caracatița intereselor ajunge la cel mai înalt nivel: Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Hubert Thuma, președinte Consiliul Județean Ilfov, și secretarul de stat Bogdan Mîndrescu, cel care ar conduce, de fapt, din umbră Transporturile. 

Cei trei sunt nașii unei afaceri extrem de bănoase din nordul Capitalei, o parcare privată vizavi de Aeroportul Otopeni, construită, se pare, chiar deasupra izvoarelor geotermale, de omul de afaceri George Gaiță. 

Imagine

Urmărește o ediție explozivă a emisiunii Culisele statului paralel. Mai are România vreo șansă să se facă bine? Află răspunsul și vezi cum operează, de fapt, caracatița care suge de la buget sume colosale! 

Nimeni nu scapă de brațul lung al legii, se aude zornăit de cătușe pentru vinovați! 

Nu ratați ediția bombă Culisele Statului Paralel, astăzi, de la ora 18:00, cu Anca Alexandrescu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI