O nouă acuzație ȘOCANTĂ la adresa ginecologului de la Polizu

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Val de noi acuzații în cazul șocant de la maternitatea Polizu. O a patra persoană se consideră victima medicului acuzat că a aruncat mai mulți nou-născuți la coșul de gunoi ca să nu ocupe locurile în incubatoare.

„A patra persoană care se consideră victima doctorului Robe de la Polizu. În urmă cu mai multă vreme, doctorul ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit, iar în luna a șaptea de concepție nu le-ar fi spus părinților nimic, iar acest lucru ar fi dus la decesul fătului, iar cu o constatare facută după mai multe zile, femeia trăia cu un făt mort în pântec, știind de fapt că este viu. Deși familia ar fi cerut cadavrul în mod expres, medicul ar fi refuzat absolut să le dea copilul și ar fi refuzat și să elibereze certificat constatator al decesului. Persoana locuiește acum în Germania și este de acord să împărtășească experiența îngrozitoare. Se conturează o imagine mai clară asupra medicului și declaratiile acestor persoane vor fi folosite în dosarul de fond, în circumstanțiere negativă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit realitatea.net

Amintim că medicul este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată avocatul Cuculis.

Potrivit avocatului Cuculis, din declarațiile date de asistente și cadre medicale de la Maternitatea Polizu, ”aceasta era o practică”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI