Sute de oameni au descoperit voluntariatul la Gala Voluntarilor 2022 și Târgul de ONG-uri #fiivoluntar, organizate de Asociația FRENDS pentru Dezvoltare

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

În weekendul 22 – 23 octombrie, sute de tineri au participat la Gala Voluntarilor 2022 și la Târgul ONG-urilor #fiivoluntar, desfășurate la Opera Națională București, respectiv Casa de Cultură a Studenților – București.

Pe parcursul celor 2 zile, târgul de ONG-uri #fiivoluntar a găzduit 60 de organizații, care au expus povestea lor și oportunitățile accesibile voluntarilor lor. Acestea au constituit un punct de interes pentru numeroși tineri, care au aflat cum își pot lăsa amprenta asupra societății și cum se pot dezvolta, pe plan personal și profesional, prin voluntariat. În cadrul evenimentului, tinerii au luat contact direct cu oameni cu experiență vastă în voluntariat, prin workshop-urile și prezentările cuprinzând informații din zona de networking, comunicare, management de proiect și voluntariat. 

200 de persoane au participat la Gala Voluntarilor 2022, eveniment prin care au fost premiate 9 ONG-uri care au impresionat de-a lungul timpului prin activitățile de voluntariat desfășurate. Acestea au fost: Uniunea Studenților din România, Rotary Club București Cișmigiu, Asociația Intercalat, Fundația Siguranță Auto Copii, Club Interact București Cișmigiu, EFdeN, ETI PC, Organizația Salvați Copiii și Cuibul Artiștilor. Prin Gala Voluntarilor, sunt felicitați și încurajați toți voluntarii pentru timpul dedicat celor din jur și comunității. 

Campania #fiivoluntar continuă în mediul online, urmând ca în a doua jumătate a lunii noiembrie să fie înscrise pe website-ul www.fiivoluntar.com organizațiile prezente la târgul de ONG-uri și nu numai, pentru a facilita accesul tinerilor din întreaga țară la oportunitățile de voluntariat existente. 

Despre Asociația FRENDS pentru Dezvoltare

Asociația FRENDS pentru Dezvoltare constituie o organizație nonguvernamentală, ce activează din 2014 desfășurând evenimente centrate pe dezvoltarea participanților, acțiuni pentru facilitarea accesului la resurse educaționale pentru tineri, pentru crearea și consolidarea unei comunități de schimburi de idei și bune practici cu impact social. 

De-a lungul anilor, FRENDS pentru Dezvoltare a coordonat și implementat proiecte corespunzând a diverse arii de interes, de la proiecte de mediu, sociale, de sănătate, la proiecte culturale, cultural-artistice sau de caritate, sprijinind diverse cauze sociale prezente în societate la momentul respectiv.
Mai multe despre FRENDS pe website:

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI