Trotinetele electrice ar putea fi limitate la viteza de 15 km/h: „A venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii și în general oamenii care circulă pe trotuar”

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Deputatul PNL Gabriel Andronache procpune ca viteza cu care trotinetele electrice pot circula pe drumurile să fie limitată la 15 km/h, faţă de 25km/h în prezent, el argumentând că a venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii şi în general oamenii care circulă pe trotuar. 

 

”Am propus în Comisia Juridică un amendament: trotinetele electrice care circulă pe drumurile publice să aibă viteza limitată la maxim 15 km/h. În prezent limita este de 25 km/h; mult prea mult! A venit momentul să spunem STOP agresivităţii”, anunţă într-o postare pe Facebook deputatul liberal.

În opinia sa, a venit momentul să protejăm vârstnicii, copiii şi în general oamenii care circulă pe trotuar şi care trebuie să se ferească de cei care nu respectă nicio regulă în utilizarea trotinetelor electrice.

 

”Reducerea vitezei setate este o primă soluţie. Dezbaterea asupra amendamentului va fi reluată săptămânile următoare”, conchide Andronache.

 
 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI