Atac armat la Universitatea Virginia: 3 morți și doi răniți. Suspectul este un fost student

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Trei persoane au fost împuşcate mortal şi două au fost rănite la Universitatea din Virginia, iar un student, principalul suspect, este căutat intens de poliţie. Studenţii şi profesorii sunt sub consemn să nu iasă din clădiri, relatează CNN.

Poliţia îl caută pe suspect cu echipaje la sol şi cu un elicopter. Presupusul atacator, care a fost identificat, se numeşte Christopher Darnell Jones Jr, este un fost jucător de fotbal, este înarmat şi periculos şi ar conduce un SUV de culoare neagră.

Incidentul de la Universitatea Virginia s-a petrecut duminică seara, în jurul orei locale 22.40 (luni, 5.40, ora României), când a fost raportat un schimb de focuri.

Deocamdată, oficialii universităţii nu au identificat victimele şi nici nu au precizat dacă acestea erau studenţi. Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale.

Cursurile de luni au fost anulate, iar studenţii şi profesorii au fost sfătuiţi să stea la adăpost şi să nu iasă în campus.

Jones figurează pe site-ul universităţii ca jucător de fotbal în 2018, dar nu figurează că ar fi participat în competiţii.

Aproape 600 de atacuri armate în masă au avut loc în SUA în acest an, potrivit Gun Violence Archive.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI