Actorul John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, cunoscut din serialul „Tânăr şi neliniştit”, a murit la vârsta de 89 de ani

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Actorul John Aniston, tatăl lui Jennifer Aniston, a murit la 11 noiembrie, la vârsta de 89 de ani. „Dragă tată… John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Te voi iubi mereu”, a publicat Jennifer Aniston pe Instagram, luni, în memoria tatălui ei.

Născut în Creta în 1933, John Aniston, pe numele său adevărat Ioánnis Antónios Anastasákis, a fost cunoscut în special pentru rolul său din serialul „Days of our lives”/ „Tânăr şi neliniştit”, în care a jucat mai întâi în 1970 rolul Dr. Eric Richards, înainte de a părăsi soap opera. 

Revenit în distribuţie în 1985, el l-a interpretat pe Victor Kiriakis şi a avut apariţii în foileton până recent. El a apărut în mai mult de 2800 de episoade. 

Actor de seriale, John Aniston a jucat şi în seriale emblematice din anii 1960 precum „The Virginian” sau „Mission impossible”. A fost văzut şi în „Kojak”, în 1974, în care Telly Savalas, naşul lui Jennifer Aniston, era eroul. 

În anii 1980, el a avut un rol în serialul „Search for Tomorrow”. În anii următori, a apărut în „Supercopter”, „Star Trek: Voyager” sau „Gilmore Girls”. Sau în „Nuntă à la grec”, serialul derivat din film. 

Mai recent, el a jucat în 2009 în serialul poliţist „Cold Case” şi în „Mad Men” în 2010.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI