Poliţişti condamnaţi la închisoare pentru luare de mită: Au luat șpagă de la şoferi pentru a nu le suspenda permisele de conducere

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Doi poliţişti din Argeş au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, după ce primiseră bani de la doi şoferi pentru a nu le suspenda permisele de conducere ca urmare a unor contravenţii rutiere.

Direcţia Generală Anticorupţie a transmis, miercuri, că magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins apelurile declarate de doi agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş împotriva deciziei Tribunalului Argeş şi i-au condamnat pe aceştia la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi prestarea a câte 100 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Cei doi au fost prinşi în flagrant, în luna decembrie a anului trecut, după ce au primit de la doi şoferi câte 900 de lei fiecare pentru a nu le fi suspendate permisele de conducere, ca urmare a săvârşirii unor contravenţii la regimul rutier. 

De asemenea, ei mai primiseseră câte 300 de lei de la un alt şofer pentru a nu-l amenda pe acesta ca urmare a unei contravenţii.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI