Patru persoane au fost rănite intr-un accident rutier în județul Iași după o ciocnire intre o ambulanţă și o autospecială de la salubritate

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Patru persoane au fost rănite grav joi dimineaţă după ce o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă s-a ciocnit cu o maşină a unei firme de salubritate.

„Accident rutier pe DN 28, de pe raza comunei Valea Lupului (zona Antibiotice), coliziune între 2 maşini. Intervin o autospecială de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul SMURD-TIM, două echipaje de prim ajutor şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi care era în zonă”, a anunţat ISU Iaşi.

Coliziunea s-a produs între o ambulanţă pentru transport persoane dializate şi o autospecială a unui operator de salubritate.

”Sunt asistate 4 persoane policontuzionate, conştiente: 3 pacienţi dializaţi şi conducătorul auto. Conducătorul autospecialei de salubritate refuză examinarea”, au mai transmis reprezentanţii ISU.

Ulterior, medicul Diana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi, a precizat că au ajuns la Spitalul Sf. Spiridon 3 pacienţi, pasagerii care mergeau la dializă: o femeie de 55 de ani cu traumatism cranio-cerebral (TCC), traumatism toraco-abdominal, abdomen acut chirurgical, un bărbat în vârstă de 54 ani diagnosticat cu traumatism toracic, precum şi un bărbat de 28 ani, cu traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, plăgi multiple în regiunea frontală şi zigomatică, potrivit bzi.ro.

De asemenea, la secţia de Neurologie a ajuns şoferul, în vârstă de 33 ani care a suferit un traumatism cranio cerebral şi contuzii ale membrelor.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI