Petrece sfârșită cu o tragedie. Un tânăr a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din Timișoara

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Un tânăr de 28 de ani a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din Timişoara, după ce a petrecut cu fraţii săi. S-a urcat pe pervazul unei ferestre, s-a dezechilibrat şi a căzut. Poliţiştii au deschis dosar penal.Încidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe bulevardul Gheorghe Lazăr din Timişoara.

 ”În data de 21.12.2022, în jurul orei 23:50,  poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în  faţa unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută la pământ, în stare de inconştienţă, posibil de la etajul 10 al blocului respectiv. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, din nefericire fiind stabilit decesul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate, a reieşit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alţi doi bărbaţi, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut în gol”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, bărbatul petrecea cu fraţii săi, iar la un moment dat  a urcat pe pervazul unei ferestre şi a căzut, după ce s-a dezechilibrat. Fraţii acestuia nu au observat şi au aflat despre incident abia când au sunat poliţiştii la uşă.

 

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI