Explozie la centrala termică a unei grădiniţe din Vaslui. Nu au fost înregistrate victime

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

O explozie a avut loc, joi, la centrala termică a Grădiniţei Draxeni, comuna Rebricea din judeţul Vaslui, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime.

La faţa locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală nr. 6 Negreşti.

„Centrala termică de la Grădiniţa Draxeni a fost dată de curând în folosinţă. Din informaţiile primite de la conducerea unităţii de învăţământ, a fost vorba de un aspect tehnic, o scânteie care a declanşat o mică explozie urmată de o degajare puternică de fum. În momentul producerii incidentului, copiii nu erau în incinta corpului de clădire, deoarece desfăşurau o activitate în curtea grădiniţei. Am îndrumat-o pe doamna director să ia legătura cu reprezentanţii primăriei, care să notifice constructorul cu privire la acest incident, în vederea remedierii situaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Andrei Huiban, conform Agerpres.

Grădiniţa din satului Draxeni nu are angajat un fochist, ci doar un muncitor care are printre atribuţiuni şi verificarea centralei termice

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI