Meghan Markle și prințul Harry vor fi audiați într-un proces de defăimare intentat de sora vitregă a ducesei

[the_ad id="427"][the_ad id="420"]

Meghan şi Harry urmează să fie audiaţi în legătură cu procesul pentru defăimare intentat de sora vitregă a ducesei. Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan Markle în martie 2022 pentru „defăimare şi minciuni vătămătoare”.

Această plângere vine după comentariile făcute de Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey din 2021.

După ce judecătorul a respins moţiunea prezentată de Meghan Markle de a nu fi nevoită să depună mărturie, ea va trebui să răspundă la întrebări în contextul acestui caz, indică miercuri Times şi BBC News.

Sora vitregă a ducesei crede că a fost defăimată atunci când Meghan Markle a spus că a crescut „ca un singur copil la părinţi”.

În plângerea sa, Samantha Markle asigură că Meghan a făcut „declaraţii evident false şi rău intenţionate” în faţa unui public estimat la 50 de milioane de telespectatori şi că a fost supusă astfel la „umilinţă, ruşine şi ură la scară globală”.

Sora vitregă a ducesei crede că s-a folosit de „puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale” pentru a răspândi „minciuni în întreaga lume” despre ea şi tatăl lor, Thomas Markle. Ea descrie cuvintele lui Meghan ca pe o „campanie premeditată pentru a le distruge reputaţia şi credibilitatea”.

Samantha Markle pretinde despăgubiri de 75.000 de euro. Avocaţii săi au mai cerut ca Thomas Markle să vină să depună mărturie în acest proces, alături de Ashleigh Hale, fiica Samanthei Markle, foarte apropiată de Meghan.

Întrebată de Oprah Winfrey despre relaţia ei cu Samantha Markle, care în 2021 a publicat o carte numită „Jurnalul surorii prinţesei Pushy”, „jurnalul surorii prinţesei arogante”, o carte care se presupunea că îi dezvăluie viaţa, Meghan Markle a spus: „Este greu să dezvăluie totul, când ea nu mă cunoaşte”.

Potrivit ducesei, sora ei vitregă, pe care nu o mai văzuse de „cel puţin 18 sau 19 ani”, şi-a luat numele de familie înapoi după ce ea a început să se întâlnească cu Prinţul Harry. „Cred că asta spune multe”, a adăugat ea. Ea susţine că a crescut „ca un singur copil la părinţi”. Ceea ce Samantha Markle respinge, indicând că a petrecut mult timp cu sora ei mai mică şi chiar „a trăit în aceeaşi casă la un moment dat”. 

În acest interviu, Meghan Markle şi-a criticat mult şi tatăl că a trădat-o, cedând presiunii presei tabloide.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI